İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 06 Aralık 2016, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1029 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldırımspor, deplasmanda tutunamadı

Bölgesel Amatör Ligi 12. grupta mücadele eden Lüleburgaz Yıldırımspor, Hereke Yıldızspor’a mağlup oldu.
Yıldırımspor, deplasmanda tutunamadı

Bölgesel Amatör Ligi 12.grupta yer alan Lüleburgaz Yıldırımspor, 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Kocaeli Hereke Erkin Akkaş Stadında Hereke Yıldızspor ile karşılaştı. Galibiyete hasret Yıldırımspor, ilk yarısı 1-0 Hereke Yıldızspor’un attığı golle biten maçta sahadan 4-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve taraftarını yine üzdü. Hereke Yıldızspor’un gollerini 22.dk Abdurrahman Kırmacı, 55.dk ve 59.dk da Eren Demiray, 86.dk Ender Akaoğlu attı.

Bu sonuç ile Lüleburgaz Yıldırımspor 11.hafta maçından da puan alamadı. Ligde sadece 1 puan toplaya bilen Lüleburgaz Yıldırımspor BAL 12.grupta son sırada bulunuyor. Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ise bu galibiyetle puanını 9’a çıkararak düşme potasından sıyrılarak 10.sıraya yükseldi.

Cüneyt Ünlüsoy

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek