Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 06 Aralık 2016, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1057 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Süper Amatör’de 9.hafta tamamlandı

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi 9.haftası, 4 Aralık Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı.
Süper Amatör’de 9.hafta tamamlandı

Kendi evinde ligin güçsüz ekibi Vizespor’u ağırlayan lider Babaeskispor maçı rahat bir şekilde 4-2 kazandı. Babaeskispor’un gollerini Mahsun(2), Furkan, Harun attı. Babaeskispor 9 haftada oynadığı 8 maçın 7’sını kazanıp 1’inde berabere kalarak topladığı 22 puan ile ligin zirvesindeki yerini korudu.

Lüleburgazspor deplasmanda Kaynarca Gençlikspor’a 8 gol attı ve puanını 18’e yükseltti. Son haftaların sürpriz ismi Büyükmandıra Adaspor ise Kofçaz Serhatspor ile kendi evinde 2-2 berabere kaldı. Evrenspor, Büyükkarıştıranı evinde 3-1 yendi. L.İstasyonspor da kendi evinde ağırladığı Pehlivanköyspor’u 3-2 yendi.

Kırklareli Süper Amatör maç sonuçları şu şekilde; Babaeskispor 4-2 Vizespor, L.İstasyonspor 3-2 Pehlivanköyspor, Kaynarca Gençlikspor 0-8 Lüleburgazspor, Kırklarelispor 2-4 Pınarhisarspor, Evrenspor 3-1 Büyükkarıştıranspor, Büyükmandıra Adaspor 2-2 Kofçaz Serhatspor.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek