HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Aralık 2016, Pazartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1262 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tıp Merkezlerinden ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ kampanyası

Bercadia AVM’de düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler günü etkinlikleri kapsamında Özel Lüleburgaz Tıp Merkezi ve Özel Esen Tıp Merkezi engelli çocuklara ücretsiz muayene hakkı verdi.
Tıp Merkezlerinden ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ kampanyası

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Bercadia AVM’de ‘Engelliler Günü’ etkinliği düzenlendi. Özel Esen Tıp Merkezi ve Özel Lüleburgaz Tıp Merkezi, Bercadia’da düzenlenen bu etkinliğe katılım sağladı ve engelli çocuklara ücretsiz muayene hakkı tanıdı. Lüleburgaz Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlusu Güler Dağlı, “3 Aralık Dünya Engelliler gününe özel ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ kampanyası düzenledik. Engelli çocuklarımıza bizimde bir desteğimiz, bir yardımımız olsun istedik. Engelli çocuklarımıza ücretsiz muayeneleri Lüleburgaz Tıp Merkezi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ahmet Pekuz ile Özel Esen Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Selcan Güre verecek.”dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek