Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Aralık 2016, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1162 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin seçim Otobüsü bayiye geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığının başlattığı kampanyada almak için harekete geçtiği Renault Master marka minibüs Lüleburgaz Renault Bayii Uzunlar Otomotive geldi.
CHP’nin seçim Otobüsü  bayiye geldi

 Uzunlar Otomotiv Satış Müdürü Volkan CİRİT yaptığı açıklamada aracın sınıfının en az yakıt tüketen ve en performanslı ve en tasarruflu araçlarından birisi olduğunu ifade etti. Başarılarından dolayı Lüleburgaz Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Yönetim kuruluyla birlikte Uzunlar Otomotiv’i ziyaret edip araçta incelemelerde bulunan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür KAYA; "Zengin ve özgür bir ülke yaratmak için gerekli olan şey Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıdır. Kırklareli’de 3-0 yapabilmek ve partimizi iktidara taşıma çalışmalarında bizlere büyük kolaylık ve imkan sağlayacak bu aracın alınması için destek verenlere ve destek vereceklere şimdiden teşekkür ediyoruz. Liselilerin, gençlerin, kadınların yardım kampanyası başlatarak 10 TL’ye kartpostal satıp partilerine destek olmaya çalışmaları bize gurur veriyor. Fabrikadaki işçilerin, mahalledeki annelerin yardım kampanyasına katılmaları bizlere daha büyük işler yapmak için güç ve cesaret veriyor" dedi. 

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek