Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 01 Aralık 2016, Perşembe 09:16 tarihinde eklendi. 1142 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Durak Mahallesi’nde yarın elektrik yok

TREDAŞ İşletme Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği, 2 Aralık Cuma günü (yarın) 8 saat boyunca Durak Mahallesi’ne elektrik verileyeceğini duyurdu.
Durak Mahallesi’nde yarın elektrik yok

Yapılan duyuruda;

02 Aralık Cuma günü sabah saat 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar Durak Mahallesi’nin Demirhattı Caddesi ve İnönü Caddesi’nin bir kısmına, Türkgeldi Caddesi, Dere Sokak, İskender Sokak, Selimpaşa Sokak, Ebruli Sokak, Çiğdem sokak, Yasemin Sokak, Manolya Sokak, Akasya Sokak, Papatya Sokak, Erdem Sokak, Ayçiçeği Sokak, Menekşe Ara Sokak, Ihlamur sokak, Nergis Sokak, Zambak Sokak, Meydan Sokak, Özge Sokak, Mert Sokak, Mumcu Sokak, Özgün Sokak ve Kantar Sokağın tamamına enerji verilemeyecektir. 2016 yılı yatırım programları çerçevesinde çalışma yapılacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşmamaları için elektrikle çalışan cihazlarını devreden çıkartıp önlem almaları gerekmektedir” denildi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek