Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Aralık 2016, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 1241 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

5 Köy Muhtarından Başkana ziyaret

Lüleburgaz’a bağlı bazı köy muhtarları AK Parti İlçe Başkanı Tanzer Koç'u makamında ziyaret edip köylerinin sıkıntı ve ihtiyaçlarını anlattılar.
5 Köy Muhtarından Başkana ziyaret

Ziyarete Müsellim Köyü Muhtarı Kazım Topçu, Sarıcaali Köyü Muhtarı Erkan Süveş, Karaağaç Köyü Muhtarı Ali Tekol, Çiftlikköy Muhtarı Gültekin Erdemir ve Hamitabat Köyü Muhtarı Nuri Kovancı katıldı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Koç, köylerde gerekli olan çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam edileceğini söyledi.

Koç "Köydes ve İl Özel İdaresi kanalı ile köylerde yapılacak yatırımlar ve eksik kalan işler ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Sarıcaali ve Hamitabat köylerinin su depolarının onarımı ve diğer tüm köylerde taş döşeme işleri Mart ayı programına alındı" dedi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek