Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 28 Ekim 2016, Cuma 09:22 tarihinde eklendi. 720 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Vali Civelek yayınladığı mesajda şunları söyledi;

 “Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 93. Yıldönümünü milletçe büyük bir coşku ve heyecanla kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Cumhuriyet milletimizin el ele, gönül gönüle büyük zorlukların üstesinden gelerek zaferle taçlandırılan Kurtuluş Savaşı sonrasında kurulmuştur.

Cumhuriyeti ayakta tutan yegâne kuvvet, milletin kendisidir. Milletimiz Cumhuriyet ile kazandığı değerleri, toplum hayatının vazgeçilemez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları Cumhuriyete olan bağlığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı başarmıştır.

Bizlere ve gelecek nesillere düşen görev; Atatürk’ün önderliğinde Büyük Türk Milletinin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi ve tüm değerlerini sonsuza dek yaşatmak, iç ve dış tehditlere karşı dikkatli olmak, mücadele etmek, ülkemizin aydınlık geleceği için çok çalışmak, ülkemizi Büyük Önder Atatürk’ün çizdiği çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelere Cumhuriyetimizin 93, yılını kutluyor başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarının eşsiz fedakârlıklar ile milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygı ile anıyorum” dedi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek