HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Ekim 2016, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 2664 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Bize Başkanlık değil insanlık sistemi lazım”

Kaya “Bırakın bu yalanları! Elinizden bir şey geliyorsa hastane yapın, elinizden bir şey geliyorsa çevre yolu yapın, hükümet sizde iktidar sizde Başkanlık sistemi isteyecek kadar, kendinizi güçlü hissediyorsanız buyurun gelin Ergene’yi temizleyin”
“Bize Başkanlık değil insanlık sistemi lazım”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın her Pazartesi gerçekleştirilen haftalık olağan toplantısı yapıldı.

Dün, saat 12:30’da CHP Lüleburgaz Parti Binası’nda düzenlenen toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, CHP Kırklareli İl Başkanı Ünal Başkur ve partililer katıldı.

 

“14 senedir ne yaptınız?”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın Lüleburgaz Deresi’nin ıslah çalışmasıyla ilgili açıklamalarına değinen Kaya “Lüleburgaz Deresiyle ilgili projeye başlayacaklarmış. 14 senedir ben mi iktidardayım? 14 senedir ne yaptınız? Lüleburgaz’a hangi eseri kazandırdınız, hangi emeğiniz geçti de seçim atmosferine girilince, seçim muhabbeti çıkınca Lüleburgaz Deresi diye konuşmaya başladınız. Projelerimiz var merak etmeyin. Lüleburgaz Deresi’yle de ilgili projelerimiz var. Eğer bilmiyorlarsa gelsinler öğrensinler AKP’liler. Şimdi AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz Amerika’yı yeniden keşfetmiş gibi Lüleburgaz Deresi’ni ihya edeceğiz, çevre düzenlemesi yapacağız. Bırakın bu yalanları! Elinizden bir şey geliyorsa hastane yapın, elinizden bir şey geliyorsa çevre yolu yapın, hükümet sizde iktidar sizde Başkanlık sistemi isteyecek kadar, kendinizi güçlü hissediyorsanız buyurun gelin Ergene’yi temizleyin. Selahattin Minsolmaz,  Lüleburgaz Mimar İşleri Müdürüyken, yapılan İmar planlarında Zafer Mahallesi’nde, İstiklal Mahallesi’nde yer açılmış okulların nerde olduğunuzu kendisine sorun?  Kendi projene ihanet etmiş, kendi projenden vazgeçmişsin o gün İmar Müdürüyken CHP’li bir Belediye’de çalıştığın için okul projeleri yapmış, şimdi o okullar için çivi çakmıyorsun hastane için, E5 için çivi çakmıyorsun bunlar için uğraşmıyorsun, Lüleburgaz Deresi’ni temizleyeceksin. Siz önce AKP’yi, kafanızı temizleyin. Bütün bu arkadaşlar bunu neden yapıyorlar? Çünkü Nisan ayında referanduma gidecekler. Bunu neden yapıyorlar? Çünkü artık ülkeyi yönetecek düzeyde değiller. Bize Başkanlık sistemi lazım değil, bize insanlık sistemi lazım. 3.5 yaşındaki çocuklara tecavüz edilen bir ülkede Başkanlıktan bahseden halt etmiştir. Neyi yönettin, neyi başardın? Kadın cinayetleri hangi aşamada, Doğu’da her gün şehit haberi geliyor, neyi çözdünüz? Başkanlığa geçince neyi başaracaksınız. Zaten Başkanlık sisteminde değil miyiz? CHP’den başka demokrasiye inanmış, güvenmiş hangi parti var. Eğitimde yaptığınız gibi daha kötü duruma getireceksiniz. Kime ne sözünüz var bilmem ama son sözü bu millet söyleyecek ve sizler tarihe koca koca harflerle kara bir isim olarak yazılacaksınız” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek