HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Ekim 2016, Salı 09:08 tarihinde eklendi. 1312 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia’dan Muhtarlar Günü kutlaması

Lüleburgaz’da açıldığı günden bu yana düzenlediği sosyal ve kültürel etkinlikleri ile adından söz ettiren Bercadia AVM, Lüleburgazlı muhtarları da unutmadı ve bu yıl ilk kez kutlanan 19 Eki Muhtarlar günü dolayısıyla kahvaltı etkinliği düzenledi.
Bercadia’dan Muhtarlar Günü kutlaması

Dün, saat 10:00’da Bercadia AVM Chillbox’da düzenlenen kahvaltıya Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Emin Halebak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, Bercadia AVM Müdürü Erkan Genç, Halkla İlişkiler Sorumlusu Nihal Akın, Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Başkanı Nuri Yavuz İşçioğlu ve muhtarlar katıldı.

Lüleburgaz Bercadia AVM Müdürü Erkan Genç yaptığı açıklamada, geçtiğimiz hafta ilk kez kutlanan “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla muhtarlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Muhtarlık müessesinin 1829 yılına dayandığını anımsatarak, yerel demokrasinin en eski örneğini oluşturduğunu belirten Genç, Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Bu görevi yürüten muhtarlarımızla bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Davetimizi kırmayıp kahvaltı etkinliğimize katılan protokolümüze ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kutlamaları her yıl Bercadia AVM Yönetimi olarak devam ettireceğiz” diyerek AVM içerisindeki 40 kişilik Köknar Eğitim ve Seminer Salonu’nun ve buna artı olarak 6 kişilik VİP Toplantı Salonunun muhtarlarını kullanımına tahsis edildiğini söyledi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek