Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Ekim 2016, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 894 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Strandja Ajans’tan vekilli açılış

Strandja Ajans ve Sanat Atölyesi Hürriyet Mahallesi Alan Sokak’ta gerçekleştirilen görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Strandja Ajans’tan vekilli açılış

22 Ekim Cumartesi günü, saat 13:30’da düzenlenen açılış törenine CHP İstanbul Kırklareli Milletvekili Dursun Çiçek, Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Vekili Bülent Metin, partililer, Işık Üniversitesi Prof. Dr. Basri Erdem, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini birlikte kesen CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, “İşyeri açmak, aynı zamanda bir istihdam sağlamaktır. Bir başka insanı iş sahası açmak demek, insanlara ekmek vermek demektir. Sevgili Fırat kardeşimize böyle bir girişimde bulunduğundan dolayı yüzlerce binlerce teşekkür ediyorum, Strandja Ajansın tüm Lüleburgaz’a hayırlı olmasını diliyorum, dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek’te yaptığı konuşmada, Trakya’da bulunmaktan gurur duyduğunu söyledi. İşyerine vesile olan yatırım yapan firma sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunan Çiçek, “Trakya’da başlayan aydınlanma hareketi, Cumhuriyet hareketi  seçimlerde hem yerelde, hem Türkiye genelinde CHP iktidarıyla kucaklaşacaktır, bu açılışı yaparken iktidara giden yolda bir mücadelenin ekonomik kapının açılışını yapacak duygularla kurdeleyi keseceğim, hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Türkiye'nin ilk doğa temalı ajans ve sanat atölyesini açtıklarını söyleyen firma sahibi ve Sanat yönetmeni Fırat Erdem’de,  Strandja Ajans ve Sanat Atölyesi hakkında bilgi verdi.

Erdem “Tasarım Doğayla Buluşuyor''  sloganıyla çıktıkları projede, profesyonel tasarımcılardan oluşan ekibim ve ben, grafik tasarım, kişiye özel tasarımlar ve reklam alanları, ürün çekimleri, tanıtım filmleri, havadan çekimler,  nişan ve düğün gibi özel gün çekimleri gibi profesyonel hizmet sunacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek, Strandja Ajans ve Sanat Atölyesi gezildi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek