Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Ekim 2016, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1535 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gözaltına alınan araç sürücüsü H.G. tutuklandı

Kırklareli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen H.G. Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürüldü.
Gözaltına alınan araç sürücüsü H.G. tutuklandı

H.G. savcılıktaki ifadesinde aracı Bulgaristan'da kiraladığını, hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini ve silahların kendisine ait olmadığını söyledi.

Silahlarla bir ilgisinin olmadığını savunan H.G, ifadesinde "Silahlardan hiç bir bilgim yok. Aracı ben para karşılığında kiraladım. Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yaptığım sırada, ekipler araçta arama yaptı ve silahlar ele geçirildi. Ben de şaşırdım." dedi. 

Olay

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ile Dereköy Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Bulgaristan'dan Türkiye'ye giriş yapmak üzere Dereköy Gümrük Sahası'na gelen H.G. idaresindeki CB 2934 BM plakalı aracı, şüphe üzerine durdurdu. 

Dedektör köpeği ile yapılan aramada, aracın kapı bölmelerine yerleştirilmiş, seri numarası kazınmış 3 seyyar dipçikli kalaşnikof, taban süpürgeliğinin iç ve göğüs kısmında ise seri numaraları silinmiş 3 Glock, 1 Uzi, 5 CZ marka tabanca, bunlara ait 24 yedek şarjör ve 34 tabanca mermisi ile bin 399 kalaşnikof mermisi bulundu. 

Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğünde x-ray taramasından geçirilen araçta, bagaj hoparlör içine zulalanmış vaziyette suikast silahlarına ait bin tabanca mermisi ele geçirildi. 

A.A.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek