Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 24 Ekim 2016, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 684 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bercadia’dan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet

Bercadia Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 93. yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyip bu anlamlı günü kutlayacak.
Bercadia’dan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet

AVM Genel Müdürü Erkan Genç yaptığı açıklamada “29 Ekim Cuma günü saat 13.00’te başlayacak kutlamalar kapsamında önce Kurtuluş Savaşından Yansımalar ve Cumhuriyet Dönemi Giyilen Kıyafetler Sergisi’nin açılışını yapacağız. Dana sonra etkinliğe katılacak çocuklarımızla Türk Bayrağı yapımı ve Atatürk’ün portresinin şablon yapımı etkinlikleri düzenleyeceğiz. Atamızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 93. yılını kutlayacağımız bu anlamlı etkinliklere tüm Lüleburgaz halkını bekliyoruz” dedi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek