Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Ekim 2016, Cumartesi 09:41 tarihinde eklendi. 2443 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Erdğan’dan Kırklareli’ne Özel Teşekkür”

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 20 Ekim 2016 Perşembe günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde gerçekleşen Gönül Elçileri Projesi kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Devlet Konukevinde öğle yemeği programına katıldı.
“Erdğan’dan Kırklareli’ne Özel Teşekkür”

Şefkat ve merhamete muhtaç çocukların koruyucu ailelerle buluşmasında köprü vazifesi üstlendikleri için vali eşlerine teşekkür eden Emine Erdoğan, yemekte yaptığı konuşmada, gönüllülüğün anlam ve önemine değindi.

Gönül Elçileri Projesinin tek boyutlu olmadığını, yeni nesillerin geleceği için yaşadıkları çevreyi mamur etme noktasında da gayretler sarf ettiklerini ifade eden Emine Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığıyla "Bereket Ormanları" hareketini başlattıklarını, Kırklareli ve Hatay'ın ellişer bin fidan dikerek bu yeşil bayrağı önde taşıdığını dile getirerek;

"Bu iki ilimizi kutluyorum. İnşallah bu yıl 21 Mart Dünya Ormancılık Haftası'nda bu sayıyı 1 milyona ulaştıralım. Sizlerden, illerinizdeki Bereket Ormanlarına sahip çıkmanızı, onları daha da büyütmenizi bekliyorum" dedi.

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Milletvekilleri, İçişleri Bakanı'nın eşi Hamdiye Soylu ve Vali eşleri katıldı.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek