İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 20 Ekim 2016, Perşembe 09:48 tarihinde eklendi. 1026 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Açık Lise ve Açık Ortaokul kitapları sahiplerini bekliyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’ne gönderilen, Açık Lise ve Açık Ortaokul kitapları öğrenciler için hazırlanmaya başlandı.
Açık Lise ve Açık Ortaokul kitapları sahiplerini bekliyor

MEB tarafından HEM’e gönderilen, Açık Lise ve Açık Ortaokul kitaplarının bir kısmı yeni öğretim yılı için kayıt yaptıran öğrenciler için hazırlanmaya başlandı. Lüleburgaz Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Hakan Güler, kitapların öğrencilere verilmeye başlandığını belirterek, “Bizim yaklaşık 2000’in üzerinde açık lise öğrencimiz var. 1000 kadar da açık ortaokul öğrencimiz var. Son dönemde kayıt yenileyen herkes kitap almaya gelecek. Kitaplarımız verilmeye başlandı. Yavaş yavaş veriyoruz. Kitaplar daha da gelmeye devam edecek. Yaklaşık olarak 10 çeşit kitap geldi ve 110 çeşit daha kitap gelecek. Yani Toplamda 120 çeşit kitap gelmiş olacak. Biz 1000 kitap istedik bakanlık 2000 kitap gönderiyor. Öğrenciler kitaplarını gelip alabilirler. Yaklaşık sadece 9.sınıf öğrencisi olan 800’e yakın öğrencimiz var”dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek