Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 11 Ekim 2016, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 2677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da şofben bir can aldı

Lüleburgaz’da şofbenin kısa devre yapması nedeniyle elektrik akımına kapılan bir vatandaş, kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdi.
Lüleburgaz’da şofben bir can aldı

Alınan bilgilere göre Kocasinan Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan bir apartmanda 10 Ekim Pazartesi saat 06.10 sıralarında şofbenin kısa devre yapması sonucu elektrik akımına kapılan bir vatandaş, kalbinin durması sonucu yaşamını yitirdi.

İnşaat işleriyle uğraşan Seçkin Işık (51), sabah saatlerinde duş almak için banyoya girdi. Duş aldığı sırada şofbenin kaçırdığı elektrik sonucu yaşamını yitirdi. Aşırı voltajdan kaynaklanan elektrik çarpması neticesi kalbinin durduğu düşünülen Işık’ın cesedi ön incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Cüneyt ÜNLÜSOY 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek