HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 05 Ekim 2016, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 1915 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halk Eğitim Kursları için son şans

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği kurslar için son kayıtlar bu hafta sona erecek.
Halk Eğitim Kursları için son şans

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Atakan Demirci, bu hafta vatandaşların Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği kurslara kayıt yaptırmaları için son şans olduğunu söyledi.

Demirci, “Çinicilik Kursumuz başladı. Dekoratif tablo, ahşap boyama, tel kırma, iğne oyası, makine nakışları, elde kurdele, mis sabun yapımı yani Edirne’ye özgü sabunların yapımı, dikiş kursları, takı çizimi ve üretimi kurslarımızın hepsi bu hafta başladı. Çoğu kursumuz doldu ama bazı kurslarımızda halen yerimiz mevcut. Bu kurslarımıza daha da geç kalmadan başvuru yapılabilir. Bir hafta daha sistem açık gözükecek sonrasında zaten sistem kendini kapatıyor. Yani sonrasında kayıt yaptırma imkânları olmayacak. O yüzden saydığımız kurslara kayıt yaptırmak için son şans”dedi.

Arıcılık kursunun da başlayacağını belirten Demirci  “ Arıcılık Kursumuz da bugün başlayacak. Kursumuza yoğun bir talep var.  Özellikle bayanlar büyük ilgi gösteriyor.  Bu kursumuza da geç kalmadan başvuru yapılabilir. Bunun için gelip başvuru formu doldurmak ve kurs öğretmenleriyle görüşmek yeterlidir” dedi.

 

Cüneyt Ünlüsoy

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek