Lüleburgaz’da bayramlaşma LYSA’da yapıldı
İstanbul’dan dönüş yaptı, köyüne muhtar oldu
Bugün ve yarın 30 derece
Encümen ve komisyonlar belli oldu
Bu haber 28 Ağustos 2012, Salı 09:03 tarihinde eklendi. 2286 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Böyle evlat düşman başına

Gençlik Mahallesi’nde yaşanan aile dramı, yürekleri dağladı. Gençlik Mahallesi Göçmen Evleri Çakmak Apartmanı 3. Katında annesi Şansıgür Dağlı (70) ile birlikte yaşayan Birol Dağlı (47), apartman sakinlerinin iddialarına göre kendi öz annesini evden atıp sokaklarda yatırıyor. Emekli Sümerbank Müdürü Merhum Hasan Dağlı’nın eşi olan Şansıgür Dağlı, apartmanın arkasında yerlerde, merdivenlerde yatıp kalkıyor.
Böyle evlat düşman başına
Gençlik Mahallesi’nde yaşanan aile dramı, yürekleri dağladı.
Gençlik Mahallesi Göçmen Evleri Çakmak Apartmanı 3. Katında annesi Şansıgür Dağlı (70) ile birlikte yaşayan Birol Dağlı (47), apartman sakinlerinin iddialarına göre kendi öz annesini evden atıp sokaklarda yatırıyor.
Emekli Sümerbank Müdürü Merhum Hasan Dağlı’nın eşi olan Şansıgür Dağlı, apartmanın arkasında yerlerde, merdivenlerde yatıp kalkıyor.
Komşuların verdiği yiyeceklerle beslenen Ş.D.’nin oğlunun da akli dengesinin yerinde olmadığını belirten mahalleliler, B.D.’nin geçenlerde SGK Merkezi’ne saldırıp camlarını indirdiği için emniyet mensuplarınca yakalanarak ifadesinin alınmak üzere götürüldüğünü, durumunun günden güne bozulması ile annesini sürekli evden atmaya başladığını söylediler.
Mahalle halkı yaşlı teyzenin durumuna üzülüp birçok kez şikâyet dilekçeleri yazarak yetkililerden yardım talep ettikleri halde bir sonuç alamadıklarını belirterek yetkili mercileri göreve çağırdılar.
Gökhan KAN
 
 
 
 
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek