Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Eylül 2016, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1273 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

120 bin kök kenevir imha edildi

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Babaeski İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Babaeski’ye bağlı Hazinedar Köyü sınırları içerisinde yapılan kontrollerde yasa dışı kenevir bitkisi tespit edildi.
120 bin kök kenevir imha edildi

Alınan bilgiye göre 28 Eylül Çarşamba günü Hazinedar Köyü sınırları içerisinde yapılan kontrollerde S.Y. isimli şahsın 8 bin metrekare biçilmiş ayçiçeği tarlasında 40 bir kök, O.Z. isimli şahsın 7 bin metrekare tarlasında 30 bin kök, H.V. isimli şahsın 10 bin metrekare tarlasında 50 bin kök olmak üzere üç şahsın tarlasında toplam 120 bin kök kenevir tespit edildi. Üç şahıs ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kenevirler ise numune alımı sonrasında tarım makineleri ile imha edildi.

 

 

Haber MERKEZİ 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek