33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 30 Eylül 2016, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İhbar üzerine 1 kişi yakalandı

Lüleburgaz’da FETÖ/PYD silahlı terör örgütüne üye olduğu ihbar edilen bir kişi polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.
İhbar üzerine 1 kişi yakalandı

Alınan bilgiye göre 155 Polis İmdat telefonuna gelen ihbarda Y.E. isimli şahsın FETÖ /PDY terör örgütüne üye olduğu ve örgütle birlikte hareket ettiği iddia edildi. Yakalanan şahıs hakkında yapılan araştırmada örgütün kullandığı bylock programına kayıtlı olduğu ve bu programı kullandığı tespit edildi. Şahsın ikametinde yapılan aramada ise 1 adet (on) Amerikan Doları, 1 adet (iki) Amerikan Doları, 1 adet (beş) Amerikan Doları, 3 adet (bir) Amerikan Doları, 1 adet Nokia marka içerisinde batarya ve sim kart bulunmayan cep telefonu, 1 adet Huaweı marka içerisinde bataryası ve sim kartı bulunmayan cep telefonu, 1 adet A4 beyaz kağıt üzerinde ‘Bağlantılarımız” başlıklı liste halinde sıralanmış isimler ve karşılarında bulundukları yer yazılı not, 1 adet A4 beyaz kağıt üzerinde “isim, cep telefon numarası ve mail adresleri yazılı liste, 20 adet değişik renk, marka ve kapasiteli muhtelif CD ve DVD, 1 adet Zambak yayın evine ait kitap bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek