Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 30 Eylül 2016, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 906 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

11. Tarım Fuarı misafirlerini ağırlıyor

Renkly Fuarcılık tarafından düzenlenen 11. Lüleburgaz Tarım Fuarı, düzenlenen açılış töreni ile kapıları açtı.
11. Tarım Fuarı misafirlerini ağırlıyor

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile Belediye Başkan Yardımcıları Rasim Aslan ve Necmi İnci’nin de katıldıkları Fuar açılışında, fuarın açılış konuşmasını Renkly Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Umut Güngör yaptı. Güngör, Trakya’nın en çok fuar yapılan ilçesinin Lüleburgaz olduğunu belirterek, “Lüleburgaz Tarım Fuarı, ülkemizin içten ve dıştan birçok unsur tarafından abluka alınmaya çalışıldığı bir dönemde dimdik ayakta, bölge ve ülke ekonomisine katkı yapmaya devam ediyor. Hiç şüphesiz Trakya Tarım Fuarı tüm çiftçilerimizin, sektör profesyonellerinin ilgisini ve dikkatini çekmiş olup tarihinin iple çekilir olduğu koca bir fuar haline gelmiştir. Trakya bölgesinde tarım fuarlarının açılışını Lüleburgaz’da yapmıştık, kapanışı yine Lüleburgaz’da yapıyoruz. Tüm katılımcılarımızın hayırlı ve bol kazançlı bir fuar geçirmesini temenni ederiz.” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Halebak, “ İki ay önceydi Türkiye’deki belediye başkanları olarak yeni tarım teknolojileri , tarımla alakalı olarak Hollanda’ya gitti. Orada tarım meslek okullarını, tarım yüksek okullarını, kooperatifleri, üretim yapan çiftlikleri çok detaylı bir biçimde gezdik programlara dahil olduk. Artık dünyada tarım bizim yaptığımızın dışında tamamen yeni bir şekil alıyor. Tarım çok önemli stratejik ürün haline dönüşüyor çünkü hiç kimse bir fabrikada buğday üretemiyor. Mutlaka bunlar üretilmelidir. Ama bunların üretim şekli, pazarlaması, konsepti dünyada gelecek için değişiyor. Arzum ve isteğim ziraat odası başkanlığında, önder çiftçilerimizin başkanlığında tüm çiftçilerimizi toplayıp toplantılar yapmak. O nedenle Lüleburgaz Tarım Fuarı çok önemli çünkü gelecekte çok farklı bir noktaya gidiliyor. Bu çok sıkıcı bir durum. Ben tüm bu fuarın açılmasında emeği geçenlere katılan firmalara değerli üreticilerimize herkese teşekkür ediyorum. Biz Lüleburgaz olarak bir öncü olmaktayız. Bu güne kadar gördüğümüzü hayata geçirdik, bundan sonrada burada yürümek istiyoruz. Çünkü hepimizin arzu ettiği istediği huzur içerisinde bir ülke, yiyecek yemeğimizin olması, çocuklarımızın gelecek kaygısının olmaması. Bunu hep birlikte yapacağımıza inanıyorum. Bunu yapmanın en mertli yolu da yan yana, omuz omuza, kol kola olacağız hep birlikte çalışacağız ve sorumluluklarımızı yerine getirdiğimizde birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaştığımızda inanın ki bu içimizde yaşadığımız zorlu günleri hep birlikte aşacağız biliyorum. Bol güneşli, bol gelirli, bol kazançlı günler dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Halebak, konuşmasının ardından fuar alanını gezdi ve firma yetkilileriyle sohbet etti.

 

Haber MERKEZİ 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek