33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 28 Eylül 2016, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 1142 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Hedef Doğa Sporları” Bisiklet Şenliği’ni salladı

Süleymanpaşa Belediyesinin düzenlemiş olduğu Rodostobike Bisiklet Şenliğine Lüleburgaz’dan toplamda 110 kişi (TEBİS Kayıt Listesi) ile katılan Hedef Doğa Sporları Bisiklet Grubu, şenliğe katılan en kalabalık grup unvanı ile 1200 bisikletliye TEBİS (Tekirdağ Bisiklet Kulübü) ile birlikte öncülük etti.
“Hedef Doğa Sporları” Bisiklet Şenliği’ni salladı

Tekirdağ girişinden itibaren karşılayarak şenlik alanına kadar eşlik eden TEBİS görevlileri, alana 2 otobüs ve 1 tır ile giriş yapılmasının çok görkemli olduğunu dile getirdi. Pedal çevrilmeye başlandığı andan itibaren grubun başlattığı “Arabadan İn, Bisiklete Bin” sloganı ile Tekirdağ’ı inleten bisikletliler Kumbağ’da yemek molası verdi.

Bisiklet Şenliğe Lüleburgaz’dan Sponsorluk görevini üstlenen Digitürk Kerimoğulları Ticaret (İskender Yazır ) ise ulaşım konusundaki desteklerini Hedef Doğa Sporlarına sağladı. Şenlikten çok memnun kaldıklarını söyleyen grup tüm TEBİS görevlilerine ve Süleymanpaşa Belediyesi yetkililerine teşekkürlerini sundu.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek