33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 24 Eylül 2016, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 2001 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’nin ihraç listesi yayımlandı

Twitter’da fenomen olan Başkentçi adlı hesapta MHP’nin muhalif kanadında olup partiden atılacakların isimleri illere göre yayımlandı.
MHP’nin ihraç listesi yayımlandı

Trakya’da Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’daki teşkilatlardan atılacaklar arasında kamuoyunun yakından tanıdığı isimler bulunuyor.

AK Parti’nin yanı sıra; siyasi kulislerden de verdiği doğru haberlerle ün yapan Twitter fenomeni “Başkentçi” adlı hesap, MHP’nin muhalif kanadında yer alan ve MHP Genel merkezi tarafından partiden ihraç edilecek isimler Başkentçi’de açıklandı.

Trakya’da olduğu kadar Kırklareli’de teşkilatlardan atılacaklar arasında kamuoyunun yakından tanıdığı isimler var. MHP Genel Merkezi tarafından partiden atılacaklar saptanarak düğmeye basıldığı belirtildi. Başkentçi’nin listesine göre; şu isimler için ihraç kararı çıkarıldı ya da çıkarılacak;

Kırklareli: Kürşat Yamaner, Erol Akıncı, Şahin Tural, Muzaffer Batur, Mehmet İkizler ve Nedim Bars

Edirne: Murat Bayraktaroğlu, Gürsel Şimşek, Yakup Turunç, Ayhan Yeni

 

Tekirdağ: Enis Kaplan, Hakan Özgül, İmdat Altıntaş, Ahmet Hisal, Alaaddin Özgül, Mustafa Aydın, Musa Sarıaydın, Gencan Pakalbakçı, Yusuf Çetin, Muzaffer Destereci, Sertaç Alkaya, Aslan Dallı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek