Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 24 Eylül 2016, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Topçu Peynircilik Çerkezköy Şubesini hizmete açtı

56 yıllık geçmişi ile damaklara lezzet veren Lüleburgaz’ın markası Topçu Peynircilik, Çerkezköy’e Şube açtı.
Topçu Peynircilik Çerkezköy Şubesini hizmete açtı

1960 Yılında Hüseyin Topçu tarafından temelleri atılan ve bölgesel beyaz peynir üretimi ile Lüleburgaz ve yakın çevresinde tüketicinin arzu ettiği damak tadına ulaştı ve beğeni topladı. Sonraki yıllarda bu beğeni artarak devam etmiş ve TOPÇU markalı beyaz peynirler aranan ve özellikle sofralarımızda görmek istediğimiz ürünler arasına girmiştir.

1980 yıllara gelindiğinde Hüseyin Topçu’nun oğlu Selim Topçu peynir ve süt ürünleri konusundaki birikim   ile firmanın yönetimine gelerek kendi düşünceleri ile işletmenin tecrübelerini birleştirdi.

 

Kurumsallaşma ve müşterisi ile büyüme prensibi ile hareket ederek günümüzde EDİRNE-KIRKLARELİ-TEKİRDAĞ illeri ve tüm ilçelerinde bakkal, market ve süpermarketlere hizmetlerini götürmekte olan Topçu Peynircilik Çerkezköy’de açmış olduğu yeni şube ile bölge halkının hizmetine başladı.
Firma sahibi Selim Topçu “beyaz peynir ve taze kaşarın yanında yoğurdumuz, ayranımız, Apikoğlu ürünleri, Elit ve Peker Zeytinleri, Ekici Peynirciniz Bayiliğinin tüm çeşitlerini en kısa sürede ve hijyenik olarak satış noktalarına ulaştırıyoruz.

Sağlıklı nesillerin geleceği için!

Topçu Dağıtım Hizmetleri olarak tüketicinin temiz, sağlıklı gıdalara ulaşmalarına yardımcı olan şirketimiz son model araç filomuz ile ilk günkü heyecanı ile devam etmektedir.

Araçlarımızda son teknoloji soğutucular ile satış temsilcisi arkadaşlarımız bölgemizdeki tüm müşterilerimize hizmetlerimizi aralıksız olarak devam etmekteyiz.

Soğuk hava depolarımızda bulunan on dört farklı marka beyaz peynir (inek ve koyun peyniri çeşitleri) ile her damak tadına ve her gelir grubuna hitap ediyoruz.

Topçu Dağıtım Hizmetleri olarak bölgemizin en ücra köşesindeki bakkal ve marketlere ulaşmaktayız. Son tüketiciden gelen yoğun ilgi ve talep üzerine şirketimiz öncelikle merkezimizin bulunduğu Lüleburgaz'da Topçu Peynirciniz olarak sıcak, cana yakın sağlıklı hijyenik satış noktalarını sizlerin hizmetine açmıştır.

Topçu Peynirciniz satış noktalarımızda kahvaltılık ve şarküteri ürünlerinin Türkiye'nin tüm yörelerine özgü her damak tadına uygun ve sağlıklı koşullarda güler yüzlü satış personelimiz ile sizlere daha yakınız.

Bildiğiniz, özlediğiniz damak tadı, hızlı sağlıklı ve ekonomik olarak sizlerle paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek