33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 23 Eylül 2016, Cuma 09:08 tarihinde eklendi. 1145 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mami sezona golle başladı

Geçtiğimiz yıl Bucaspor alt yapısında harikalar yaratan ve gol kralı olmayı başaran Muhammet Arslantaş, bu sezona da golle başladı.
Mami sezona golle başladı

Trakya Fenerspor’un alt yapısında bir sezonda toplam 110 gol kaydederek rekor kıran ve ardından 13 yaşında Bucaspor’a transfer olan Muhammet Arslantaş, yeni sezona da golle başladı.

Bu yıl Bucaspor’un U-17 yaş kategorisine yükselen yetenekli oyuncu, bu kategoride de hedefinin gol krallığı olduğunu söyledi.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Muhammet Arslantaş’ın babası Ahmet Arslantaş, Muhammet’in hedefinde bir sapma olmadığını söyleyerek yeni sezona da golle başladığı için mutlu olduklarını belirtti. Gelişim yeteneğinden dolayı 16 yaşında olmasına rağmen U-17 yaş kategorisinde mücadele ettiğini ifade eden Ahmet Arslantaş, Mami’nin ileride yurt dışında top koşturarak Türkiye’yi gururla temsil edeceğine inandığını kaydetti.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek