33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 23 Eylül 2016, Cuma 09:06 tarihinde eklendi. 1714 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aysel Balkan Tan yeniden başkan seçildi

Lüleburgaz Belediyesi Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Eylül Çarşamba akşamı Aşkiye-Neşet Çal sahnesinde gerçekleştirildi.
Aysel Balkan Tan yeniden başkan seçildi

Belediye Başkanı Emin Halebak’ın da katıldığı toplantıda Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanlığı için mevcut Kent Konseyi Başkanı Aysel Balkan Tan ile Lüleburgaz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sibel Pişkin aday oldular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Başkan Aysel Balkan Tan konuşma yaptı. 2 yıl boyunca başkanlığını yaptığı kent konseyinde çok mutlu günler geçirdiğini belirtti. Aysel Balkan Tan konuşmasının ardından yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür edilerek çiçek verildi. Sekreter Fatma Sezgin yapılan etkinlikleri slaytlarla desteklenen bir sunum yaptı. Kendi dönemlerinde yapılan projelerden bahsetti. Fatma Sezgin’in konuşmasının ardından Hüseyin Tomruk, İsmail Yurdatapan ve Hilal Çakır’dan oluşan Divan Kurulu oluşturuldu. Seçim sonucunda 52 oy alan Aysel Balkan Tan yeniden başkan seçildi. Sibel Pişkin 28 oy aldı. Başkan seçiminin belirlenmesinin ardından 6 kişilik Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nun seçimi yapıldı.

Yapılan seçim sonunda Lüleburgaz Kent Konseyi  Yürütme Kurulu Üyeliği’ne Binnur Dinç, Ömer Ermen, Sara Kaplan, Fuat Karaman, İlham Keskinkaya, Günalp Çakır  seçildi.

 

Haber MERKEZİ

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek