33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 07 Eylül 2016, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 2962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da Yıldız Aile Lokantası halkın hizmetine açıldı.

Lüleburgaz’da geçtiğimiz günlerde bir iş yeri daha hizmete girdi.
Lüleburgaz’da Yıldız Aile Lokantası halkın hizmetine açıldı.

Yıldız adını taşıyan ev tadında ev yemekleri sunan aile lokantası geçtiğimiz gün 75.yıl marketin işletmecisi Hasan Uludağ ve eşi Sevgi Uludağ tarafından açıldı.

Mekanın temizliğini ve sundukları lezzetleri çok önemsediklerini vurgulayan Sevgi Uludağ şunları söyledi; “İnsanlar gıda sektöründe temizliğe çok önem veriyor. Herkes görsün diye mutfağımızı işletmenin en görünür yerine; açık bir noktasına yaptık.’’Kadın eli değmiş’'. Diyorlar. Bayan olmamız büyük bir artı sağladı.” Dedi.

Müşterilerine sevgi ve saygı duyduğunu da belirten Uludağ; “Zaten müşterilerimiz  velinimetimiz.Biz burada ev tadında ve ev lezzetinde yemek yaptığımıza  inanıyoruz.  Bunu da zaten müşterimizin memnuniyetinden anlıyoruz.”  Şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek