Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 07 Eylül 2016, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 2587 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Otopark çilesi

Lüleburgaz Kongre Meydanı’nın altında bulunan kapalı otoparka araç giriş çıkışında yaşanan sıkıntılar vatandaşları zor durumda bırakıyor.
Otopark çilesi

Otoparktan giren araçların oyalanması, otoparktan çıkan araçların da giren araçlarla aynı yönden girmesi nedeniyle araç akışlarında yavaşlık yaşanıyor.

Otopark giriş çıkışlarında yaşanan bu sorunlar ve minibüs duraklarına da başka araçların park etmesi nedeniyle bu bölgede trafik kuyruğu Unak’a kadar uzanıyor.

Trafik sorununun araçların korna basması ile birlikte gürültü kirliliğine de dönüştüğünü de belirten vatandaşlar yetkililerden trafik sorununun bir an önce çözülmesini istiyor.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek