Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 07 Eylül 2016, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Sakin cennet" misafirlerini bekliyor

- Trakya'nın turizm cenneti olarak adlandırılan Kıyıköy ve İğneada beldeleri ile deniz ve doğa turizmini bir arada sunan Kırklareli, Kurban Bayramı tatilinde misafirlerini ağırlamayı hazırlanıyor

- Kent, bağrındaki birbirinden özel turizm mekanlarıyla uzun bayram tatillerinde güneye gidemeyenleri kuzeye davet ediyor

- DEKAT Başkanı Tayan: "Şehir gürültüsünden uzaklaşmak, dinlenmek, gezmek ve eğlenmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Trakya'nın incisi olarak bilinen İğneada ve Kıyıköy beldelerini tercih edebilirler"

Deniz ve doğa turizmini bir arada sunan Kırklareli, Kurban Bayramı tatilinde misafirlerini ağırlamayı hazırlanıyor.

Kırklareli, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük longoz ormanlarında oksijen depolamak, mavi ve yeşili bir arada görmek, İstanbul'u fetheden Fatih'in dökümhanesinde tarihi koklamak, sakin şehir Vize'de dinlemek isteyenlerin tatil rotasına girmeye çabalıyor.

İstanbul'a yakınlığıyla cazip bir tatil imkanı sunan Kırklareli, İğneada ve Kıyıköy sahilleriyle sakin bir denizde yüzmek, longozun temiz havasını ciğerlerine çekmek isteyenleri bekliyor.

İçinde yarasaların gözleneceği Dupnisa Mağarasını gezmek ve manda yoğurdu ile lezzetli etinin tadına bakmak isteyenler de Kurban Bayramı tatilinde Kırklareli'ni tercih edebilir.

Kent, bağrındaki birbirinden özel turizm mekanlarıyla uzun bayram tatillerinde güneye gidemeyenleri kuzeye davet ediyor.

 

 - "Tarihi ve doğasıyla keşfedilmeyi bekleyen bir cennet"

 

Doğayı ve Kültürel Değerleri Koruma Derneği (DEKAT) Başkanı Sırrı Tayan, yaptığı açıklamada, Kırklareli'nin tarihi ve doğasıyla keşfedilmeyi bekleyen bir cennet olduğunu söyledi.

Demirköy ve Vize bölgesinin mağaradan, manastıra, denizden, ormana ve antik tiyatroya kadar farklı alanlarda birçok güzelliği bünyesinde barındırdığını belirten Tayan, şöyle konuştu:

"Tabiatı ile büyüleyici özelliğe sahip orman ve denizin bütünleştiği bölge, bayram tatiline hazırlanıyor. Şehir gürültüsünden uzaklaşmak, dinlenmek, gezmek ve eğlenmek isteyen yerli ve yabancı turistler, Trakya'nın incisi olarak bilinen İğneada ve Kıyıköy beldelerini tercih edebilir. Kurban Bayramı tatilinin iç turizmi canlandırmasını bekliyoruz."

A.A.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek