HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 31 Ağustos 2016, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1299 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Elektrikçiler Odası’ndan uyarı

Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Odası Yönetim ve Denetim Kurulu adına bir açıklama yapan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Özeltin yaptığı uyarı niteliğindeki açıklama ile korsan elektrikçilerin çok tehlikeli olduğunu söyledi.
Elektrikçiler Odası’ndan uyarı

Lüleburgaz’da bulunan vatandaşların can ve mal güvenliklerine dikkat etmeleri gerektiğini de vurgulayan Yılmaz Özeltin; “Can ve mal güvenliğiniz için işlerinizi mutlaka Mesleki Yeterlilik belgesi bulunan meslektaşlarımıza, konusunda uzman ustalarımıza yaptırınız... Aksi taktirde sıkıntı yaşayabilirsiniz.  İş yüzde on ucuz olsun diye korsan elektrikçileri seçen bir çok vatandaşımız daha sonra çok pişman oldu. Ama fayda etmedi. Bu nedenle bu uyarıyı yapıyoruz. Sizler bizim için önemlisiniz.” Dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek