HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 31 Ağustos 2016, Çarşamba 09:17 tarihinde eklendi. 1367 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“30 Ağustos Zafer Bayramı” buruk kutlandı

Lüleburgaz’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayıp ardından Kaymakamlıkta tebriklerin kabulü ile sona erdi.
“30 Ağustos Zafer Bayramı” buruk  kutlandı

Zafer Bayramı kutlamaları ve tören geçişleri can güvenliği sebebiyle tüm yurt genelinde iptal edildi. Lüleburgaz’da da eski Kaymakamlık binası önüne kurulan protokol tribünü kaldırıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıldönümü nedeniyle sabah Atatürk Anıtına çelenk sunulduktan sonra Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya beraberindeki Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Nazmi Sezen, Belediye Başkanı Emin Halebak, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül ve Emniyet Müdürü Ali Koca ile birlikte makamında bayram tebriklerini kabul etti.

Tebriklerin ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları sona erdi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek