33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 30 Ağustos 2016, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 2049 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali’den 30 Ağustos mesajı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıl dönümünde bir mesaj yayınlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.
Vali’den 30 Ağustos mesajı

Kırklareli Valisi Esengül Civelek’in yayınladığı 30 Ağustos mesajı şöyle; “30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümünü kutlamanın büyük onuru ve sevinci yaşamaktayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Milli Mücadele, Büyük Taarruz ve Meydan Muharebesi sonucunda işgal kuvvetleri topraklarımızdan kalıcı olarak atılmış; bağımsızlığımız bu zaferle taçlanmıştır.         Bu şanlı zafer, Türk Milletinin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırı karşısında kenetlenerek hiçbir gücün, hangi amaçla ve ne şekilde olursa olsun birliğinin ve bağımsızlığının elinden alınmasına fırsat vermeyeceğinin simgesi olmuştur.  Bizler de bugün, tek Millet, tek Bayrak, tek Vatan, tek Devlet olarak emanet aldığımız bu cennet vatanımızı muhasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için tek yürek, tek ses var gücümüzle çalışmalıyız.  Büyük Zafer'in 94. yılında, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Zafer Bayramı'nı en  içten duygularla kutluyorum.

 

Haber Merkezi  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek