Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 30 Ağustos 2016, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 1124 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtarlardan Kaymakama ziyaret

Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Yavuz İşçioğlu ve beraberindeki köy ve mahalle muhtarı üyeleri 29 Ağustos Pazartesi günü Kaymakamlığa bir ziyaret gerçekleştirdiler.
Muhtarlardan Kaymakama ziyaret

Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ile bir araya gelen Dernek Başkanı Yavuz İşçioğlu, yeni Hükümet Konağının hayırlı olmasını dilerken 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişimi için de Kaymakama geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

“Vazifemiz en iyi hizmeti sunmak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kaya öncelikle yeni Hükümet Konağı binası hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kaymakam Kaya “Yeni Hükümet Konağı başta ulaşım sıkıntılarının yaşanmasına neden olsa da mevcut şartlar ve gelecek göz önüne alındığında halkımızın ve onlara hizmet veren kurumların daha rahat ve sağlıklı bir şekilde hizmet verebilmesini sağlamıştır. Zaten bizim de vazifemiz halkımıza en iyi hizmeti sunmaktır” dedi. Eski konağın taşınması ile birlikte kentte de bir rahatlama olduğunu da sözlerine ekledi.

“Birliğimizi bozmadıkça 7 düvel gelse nafile”

Darbe girişimi konusuna da değinen Kaymakam Kaya “ Malum süreçte ülkemiz büyük bir kalkışma yaşamıştır. Önemli olan ise bu geceden olumlu sonuçlar çıkartmaktır. Ülkemizin kılcal damarlarına kadar işleyen FETÖ terör örgütü Meclisimizi bombalama cesareti göstermiştir. Fakat bu süreçte dahi aziz milletimiz büyüklüğünü gösterip tek yürek olmuş kahramanlığını tüm dünyaya göstermiş ve tanklara toplara karşı göğsünü siper etmiştir. Bu da bir kez daha göstermiştir ki birlik ve beraberliğimizi bozmadıkça 7 düvel gelse nafile” dedi ve Başkan Yavuz İşçioğlu ve tüm muhtarlara teşekkür etti.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek