HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Ağustos 2016, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1431 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaya “Bu ülkeyi teröre teslim etmeyeceğiz”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, 25 Ağustos Perşembe günü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.
Kaya “Bu ülkeyi teröre teslim etmeyeceğiz”

Kaya, “25 Ağustos Perşembe günü Genel Başkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan hain saldırıyı nefretle kınıyor yaralılara acil şifalar dilerken, şehit olan askerimizin ailesine ve tüm Türkiye'ye baş sağlığı diliyoruz. Bu saldırıda hedef alınan Türkiye'nin kurucusu olan partimiz CHP ve onun temsil ettiği değerlerdir. Saldırının hedefi CHP'nin temsil ettiği laik demokratik, cumhuriyettir ve genel başkanımızın temsil ettiği bütünleştirici, birleştirici ve ülkesini her şeyin üstünde tutan devlet adamlığıdır. Bu saldırıyı yapanlar demokrasimize, Cumhuriyetimize ve kardeşliğimize saldırmıştır. Ancak cumhuriyet halk partisi herhangi bir parti değildir. Savaş meydanlarında kurulmuş bu parti ülkesi için canını feda etmeye hazır milyonlarca üyesiyle Ya istiklal Ya ölüm diyerek yeni bir ülke kuran Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. İstihbarat örgütlerini çalıştırmayan terör örgütlerinin saldırılarını engelleyemeyen ve kendi iktidarı için ülkesini düşünmeyen hükümete rağmen Cumhuriyet Halk Partisi dimdik ayaktadır. Partimiz Genel Başkanımız KILIÇDAROĞLU önderliğinde terörü kökünden bitirmek, huzurlu mutlu ve aydınlık bir Türkiye kurmak için hazırdır. Bu saldırıyı yapanlar ihanet içinde engelleyemeyenler ise gaflet ve delalet içindedir. Çocukların öldürülmediği mutlu huzurlu güzel ve aydınlık bir Türkiye'yi yaratmak için gereken kudret damarlarımızdaki asil kanda ve şanlı tarihimizde mevcuttur. Tüm Türkiye'ye sözümüz Korkmayacağız Sinmeyeceğiz TÜRKİYE'Yİ Teröre teslim etmeyeceğiz” dedi.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek