33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 26 Ağustos 2016, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 998 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Eğitim Gönül’lüsü” kırtasiyeden spora tam destek

2002’de açtığı kırtasiyeden 1 kalem ya da 1 silgi alan her çocuğu ücretsiz olarak anlaşmalı olduğu yerlerde birer hafta ücretsiz spor kurslarından yararlanma fırsatı sunan Gönül Kırtasiye, bu yıl da kampanyayı sürdürüyor.
“Eğitim Gönül’lüsü” kırtasiyeden spora tam destek

Lüleburgaz Fatih Caddesi, Belediye karşısında bulunan Nalbant Arif Pasajı’nda hizmet veren Gönül Kırtasiye tarafından, çocukları spora yönlendirmek amacıyla başlatılan kampanya bu yılda sürüyor.

‘1 silgi 1 kalem alana ücretsiz spor’

Gönül Kırtasiye’nin sahibi Gönül Çelik, 1 silgi 1 kalem alana ücretsiz spor kampanyasının bu yılda sürdürdükleri için mutlu olduklarını söyledi.

Kampanya kapsamında anlaşmalı olduğu yerlerle 15 gün  basketbol, 15 gün voleybol, 1 hafta satranç dersi alma fırsatı sunduklarını belirten Çelik, Lüleburgaz’da spor yapmayan çocuk ve genç kalmasını istediklerini ifade ederek  kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek