Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 26 Ağustos 2016, Cuma 09:23 tarihinde eklendi. 1175 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti Milletvekili Minsolmaz’dan müjde

“Olgunlaşma Enstitümüz Kırklareli'mize Hayırlı Olsun”
AK Parti Milletvekili Minsolmaz’dan müjde

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Olgunlaşma Enstitümüz Kırklareli'mize Hayırlı Olsun.” Dedi.

Ülkemizde 16 tane Olgunlaşma Enstitüsü olduğunu 17. Sinin Kırklareli’ne yapılacağını belirten Minsolmaz şunları söyledi; “Olgunlaşma Enstitüleri; Geleneksel sanatları ve kültürümüzü özüne uygun olarak geliştirerek, eğitim, öğretim ve üretim yolu ile gelecek nesillere aktarmak için kurulan kurumlardır.

Ülkemizde halen 16 adet Olgunlaşma Enstitüsü bulunmakta olup, 17.si ilimiz Kırklareli'de ve Kocahıdır İlköğretim Okulunun bulunduğu tarihi binada hizmete girecektir.

Olgunlaşma Enstitümüzün Kırklareli'mize kazandırılmasında emeği olan Sn Valimiz Esengül Civelek hanımefendiye, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Murat Aşım beye ve diğer katkı sunanlara teşekkür eder, ilimizin tarihi, kültürel unsurlarını araştıracak ve öne çıkmasını sağlayacak bu kurumun hayırlı olmasını dilerim.”

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek