HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 26 Ağustos 2016, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1146 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Demokrasi Şehitleri Kupası’a Şamiloğlu damgası

Demokrasi şehitleri anısına düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Türkiye Karate Kupası madalya seremonileri ile sona erdi.
Demokrasi Şehitleri Kupası’a Şamiloğlu damgası

 Organizasyonda 6 altın, 1gümüş, 1 bronz madalya kazanan Lüleburgaz Şamiloğlu Karate İhtisas Spor şampiyonluk kupasını kucaklarken, Çeliktepe Kılıç Wado-Ryu Karate Spor Kulübü 5 altın, 3 gümüş, 6 bronz ile ikinciliği elde etti. 5 altın, 3 gümüş, 5 bronz ile Akbulut Gençlik Karate Spor Kulübü ve 5 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ile Çekmeköy Karate Gençlik Spor üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Lüleburgaz Şamiloğlu Karate İhtisas Spor Kulübü karatecileri, Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen “15 Temmuz Şehit ve Gazileri Türkiye Karate Kupası” turnuvasında birinci oldu.

İstanbul Ataköy’deki Aslı Çakır Alptekin Spor Salonunda düzenlenen turnuvada 18 ilden minik, yıldız ve ümit kategorilerinde 1500 sporcu mücadele etti. 

Demokrasi şehitleri anısına düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Şehit ve Gazileri Türkiye Karate Kupası’nda 6 altın, 1gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Lüleburgaz Şamiloğlu Karate İhtisas Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kucaklarken, Çeliktepe Kılıç Wado-Ryu Karate Spor Kulübü 5 altın, 3 gümüş, 6 bronz ile ikinciliği elde etti. 5 altın, 3 gümüş, 5 bronz ile Akbulut Gençlik Karate Spor Kulübü ve 5 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya ile Çekmeköy Karate Gençlik Spor üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Şamiloğlu Karate İhtisas Spor Kulübü antrenörü Şemsi Şamiloğlu,turnua şampiyonu olan sporcularıyla gurur duyduğunu belirterek kendilerini bu başarılarından dolayı kutladı.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek