HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 25 Ağustos 2016, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan; “Gözaltılar ve tutuklamalar neye göre yapılıyor?”

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’a Darbe Girişimi sonrası gerçekleştirilen tutuklamalar ve göz altılarların neye göre yapıldığını ve bu konuda vatandaşların merak ettiği soruları sordu.
CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan;  “Gözaltılar ve tutuklamalar neye göre yapılıyor?”

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın verdiği yazlığı soru önergesi şöyle; “15 Temmuz 2016 “darbe girişimi” sonrası ülkenin dört bir yanında başlatılan operasyonlarda tutuklama, gözaltı ve açığa alma sayıları her geçen gün artmaktadır. Bu bağlamda; Darbe girişimi sonrasında başlatılan tutuklama, gözaltı ve açığa almalarda hangi veriler esas alınmaktadır? Darbe girişimi sonrasında başlatılan tutuklama, gözaltı ve açığa almalarda vatandaşlarımız tarafından yapılan sözlü ve yazılı ihbarlar dikkate alınmakta mıdır ? Sizce; darbe girişimi sonrasında başlatılan tutuklama, gözaltı ve açığa almalarda vatandaşlarımız tarafından yapılan sözlü ve yazılı ihbarlar dikkate alınıyor ise, bu ne kadar doğrudur? Sizce; vatandaşlarımız tarafından yapılan sözlü ve yazılı ihbarlarda, kişisel çekişmelerin, görüş farklılıklarının etkili olabileceği olasılığı göz ardı edilebilir mi ? Vatandaşlarımız tarafından yapılan sözlü ve yazılı ihbarlarda; ihbarın asılsız ve uydurma çıkması halinde, bu asılsız ve uydurma ihbarı yapanlar hakkında bir cezai müeyyide uygulanmakta mıdır ?

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek