33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 25 Ağustos 2016, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 1596 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okul servis araçlarına sıkı denetim

Lüleburgaz’da öğrenci taşımacılığı yapan okul servis araçları denetlendi.
Okul servis araçlarına sıkı denetim

2016-2017 Eğitim Öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala, Lüleburgaz’da öğrenci taşımacılığı yapan okul servis araçları denetlendi.

‘280 ÖĞRENCİ SERVİS ARACI DENETLENDİ’

Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü, Lüleburgaz Belediyesi Zabıta ekipleri, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Lüleburgaz Şoförler Odası  tarafından oluşturulan komisyon tarafından gerçekleştirilen denetimlerde toplam 280 öğrenci servisi aracı tek tek denetlendi.

Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri’nde gerçekleştirilen denetimlerde, okul servis araçlarının izin belgesi, emniyet kemerleri, koltuk güvenliği, camların filmleri, dur levhası ve servis aracının 20 yaşından gün almaması konularında denetlemelerde bulunuldu.

 Lüleburgaz Belediyesi’nden izin belgesi olmayan araçlar 2 ay trafikten men cezasına çarptırılıyor.

 

Uğur PİRPOR 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek