Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Ağustos 2016, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 1317 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Açık ortaokul kayıtları başladı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde 2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi açık ortaokul yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemleri başladı.
Açık ortaokul kayıtları başladı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nden yapılan açıklamada, yeni kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptırmak isteyenlerin HEM’e gelerek müracaatta bulunmaları gerektiği bildirildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “2016-2017 Öğretim yılı 1. Dönem ilk kayıt yaptıracaklar için yeni kayıt işlemleri ile önceki dönemlerde kayıt yaptırmış mezun olamayan öğrenciler için kayıt yenileme işlemleri başladı. 22 Ağustos 2016 tarihinde başlayan kayıt başvuruları, 23 Eylül 2016 mesai saati bitimine kadar devam edecektir” dendi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek