İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 24 Ağustos 2016, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 1405 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Celaliye Köprüsü yılan hikâyesine döndü

Lüleburgaz’a bağlı Celaliye Köyü’nde selden zarar gören köprü bir yılı aşkın süre geçmesine rağmen bir türlü yapılmadı.
Celaliye Köprüsü yılan hikâyesine döndü

Köy halkı yapılmayan köprü yüzünden mağduriyet yaşadıklarını ve önümüzdeki kış aylarında daha fazla eziyet çekeceklerini dile getirdiler.

Celaliye Köprüsü 2015 Ağustos ayında yıkıldı

2015 yılında aşırı yağışlar yüzünden hasar gören Lüleburgaz’a bağlı Celaliye Köyü köprüsü İl Özel İdare Ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkılıp zemin etüd sondaj çalışmaları yapılmış, köprü yapımı için zemin parametreleri hesaplanmaya başlanmıştı. Aradan geçen bir yılı aşkın zamanda köprü yapımı ile ilgili olarak tek bir adım atılmaması ise köy halkını isyan ettirdi. Kış aylarının yaklaştığını ve yine zor günlerin kendilerini beklediğini belirten köylüler yetkililere seslenip bir an evvel köye köprü yapılmasını istediler.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek