Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Ağustos 2016, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1131 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayrabolu Motokros yarışması 15 Temmuz şehitleri için yapılıyor

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Türkiye Motokros Şampiyonası 4. Ayak Yarışı önceki gün başladı.
Hayrabolu Motokros yarışması 15 Temmuz şehitleri için yapılıyor

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Ogün Baysan, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen yarışın 8 kategoride gerçekleştirildiğini söyledi.

Yarışlara, 70'in üzerinde sporcunun katıldığını ifade eden Baysan, "Parkurumuz gayet güzel hazırlanmış. Gençler, yetişkinler ve veteranlar olmak üzere 3 ana gurubumuz var. Şu ana kadar yarışlarımız gayet sağlıklı gidiyor. Bundan sonra da inşallah kazasız belasız günü tamamlamak istiyoruz" dedi.

Baysan, yarışlara ilginin yoğun olduğunu belirterek, "15 Temmuz anısına düzenlenen bu yarışımız halkın da yoğun ilgisiyle gerçekten bir şölene dönüştü. İnşallah bundan sonra da tüm Türkiye'de Motosiklet Federasyonunun yaptığı etkinliklerde 15 Temmuz'u ve şehitlerimizi unutturmamak için bu şampiyonaları öne çıkaracağız." diye konuştu.

Gün boyu devam edecek  yarışların ardından dereceye girenlere ödülleri verilecek.

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek