Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 23 Ağustos 2016, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 1286 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şenol Gürşan Lüleburgaz FM’e konuk oldu

24. Dönem AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Lüleburgaz FM'de Alaattin Erdal’ın canlı yayın konuğu oldu.
Şenol Gürşan Lüleburgaz FM’e konuk oldu

20 Ağustos Cumartesi günü, saat 17:00’de Lüleburgaz FM’de Alaattin Erdal’ın sorularını yanıtlayan Gürşan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

15 Temmuz Darbe girişimi sürecinde vatandaşların canları pahasına sokaklara çıkarak, kendilerini tankların, silahların önüne siper ederek önlediğini söyleyen Gürşan “15 Temmuz gecesi bütün her şey tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı. Nitekim bu girişim başarılı olamayınca, gerek emniyet, savcılıkta birimler soruşturmalara başladı. Kırklareli’nde olduğu gibi Türkiye’nin dört bir yanında FETÖ Terör Örgütü’ne yönelik araştırmalar, yakalamalar, sorgulamalar süratla devam ediyor. Tabi bu örgüt 3-5 yıllık bir örgüt değil, geçen yaptığımız programda da söyledik 1985 yıllarının başına dayanan adım adım ilerleyen bir yapılanma. Bu yapılanma, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin silahlı kuvvetlerinden emniyetine, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Ekonomi Bakanlığı’na kadar en kritik en stratejik kurumlarına kendilerine yer bulmuş bir yapılanma. 15 Temmuz sonrası yaşanan bu olay bir şer gibi gözüken olaydan inşallah bir hayır ortaya çıkacağına inanıyoruz. Devletimizin, milletimizden aldığı güç ile bu ülkenin gerçek vatansever evlatları, bu silahlı FETÖ terör örgütünün vatan hainlerinin inşallah bu süreçte devletin her kurumundan temizleyecek silip süpürecekler buna inanıyoruz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırklareli’nde de bu çalışmalar devam ediyor, dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek