Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 19 Ağustos 2016, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 2081 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RAYFEL’den büyük başarı

Lüleburgaz Ramazan Yaman Fen Lisesi Müdürü Selahattin Temel 2015-2016 ÖSYM yerleştirme sonuçlarının açıklanmasından sonra yaptığı değerlendirmede Bu yıl yapılan YGS sınavına 2.255.386 aday başvurmuş bunlardan 1.600.031 öğrenci LYS girmeye hak kazanmıştır.
RAYFEL’den büyük başarı

 LYS sonuçlarının 11/08/2016 günü açıklandığını  belirterek öğrencilerinin yine kendilerini şaşırtmadığını ve büyük bir başarı gösterdiğini  söyledi.        

Sınav sonuçlarıyla  ilgili açıklama yapan  Selahattin Temel ‘Bu yıl dördüncü dönem mezunlarımızı verdik. Bu yıl özel liselerin açılması ve cazip tekliflerle özellikle son sınıf öğrencilerimizden bazılarının  bu okullara kaymasından  dolayı daha az mezun vermemize rağmen başarılarımız artarak devam etmektedir. Bu yıl mezun olan öğrencilerimiz yine Türkiye’nin en prestijli üniversitelerinin istedikleri bölümlerine yerleşmişlerdir. Bu yıl yerleşenlerden 7 öğrenci tıp ,1 öğrenci dişçilik 1 öğrenci eczacılık 7 öğrencimiz mühendislik fakültelerine yerleşmiş, geçen yıl mezun olup hayallerini erteleyen 3 öğrencimiz tıp ,2 öğrencimiz hukuk,1öğrencimiz fizyoterapi, 8 öğrencimiz mühendislik bölümlerine yerleşmiştir .Böylece 4 yılda 184 mezun öğrencilerimizden 43’ü tıp,15’i diş hekimliği,10’u eczacılık, 11’i hukuk ,71’i mühendislik  ve 25’i ise diğer lisans programlarına yerleşerek % 92’lik bir  nitelikli yerleştirme başarısı elde etmiştir. Memnuniyetle ifade edebilirim ki başarımız şunu da  gösteriyor önümüzdeki yıllarda Lüleburgaz’ımızın bürokrasisinin büyük bölümünü  Ramazan Yaman Fen Lisesi mezunları oluşturacaktır.

Öğrencilerinin bu başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirten Okul Müdürü Selahattin Temel‘ Ramazan Yaman Fen Lisesi’nin başarılarının tesadüf olmadığını ifade ederek, bu başarıda, öğretmenler başta olmak üzere öğrenci ve velilerin ortaya koyduğu üstün gayret ve fedakarlıkların önemli payı bulunduğunu, onların sayesinde  başarılarının sürekli hale geldiğini’ bildirdi. Elde edilen başarılarla Ramazan Yaman Fen Lisesi’nin artık rüştünü ispatladığını  Trakya’da bir marka haline geldiğini dile getiren Selahattin TEMEL, bütün öğrenci ,öğretmen ve velilerini  tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek