Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 10 Ağustos 2016, Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi. 2011 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nedim Çetin “Kapatılan okulların öğrencileri mağdur edilmeyecek”

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, FETÖ-PDY operasyonları kapsamında Lüleburgaz’da kapatılan İnci Okulları’na giden öğrencilerin e-okul üzerinden nakillerinin yapılacağını ve öğrencilerin hiçbir şekilde mağdur edilmeyeceklerini belirtti.
Nedim Çetin “Kapatılan okulların öğrencileri mağdur edilmeyecek”

Milli Eğitim Bakanlığı onayıyla kapatılan özel okullar hakkında açıklama yapan Müdür Çetin “Hiçbir öğrencimiz mağdur edilmeyecek ve kapatılan okulların öğrencileri e-okul üzerinden adreslerine uygun bir okula nakil edilecektir. Nakil için velilerin bir dilekçe ile okullarımıza başvuru yapmaları yeterli olacaktır. Başvuru sonrasında ailelerin adreslerine uygun okullara öğrencilerimizin nakilleri yapılacaktır” dedi.

 

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek