Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 10 Ağustos 2016, Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi. 1895 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Darbeyi destekleyen 7 kişi göz altına alındı

Kırklareli'nin Vize ilçesinin Kıyıköy Beldesinde 15 Temmuz darbe girişimi olduğu saatlerde bir araya gelerek darbeyi destekleyici ifadeleri sosyal medyada paylaşan 7 kişi gözaltına alındı.
Darbeyi destekleyen 7 kişi göz altına alındı

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli'nin Vize ilçesinin Kıyıköy Beldesinde bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri 15 Temmuz darbe girişimi olduğu saatlerde bir araya gelen T.Ç., M.Ç., E.S., Y.S., Z.M., M.K.T. ve M.A.K. şahısların FETÖ terör örgütü üyesi olarak bir araya geldikleri ve darbe girişimini destekleyici ifadeleri sosyal medya üzerinden darbe girişimini destekleyici paylaşımlarda bulundukları bildirilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısına bilgi verilip alınan talimat gereği şahısların evlerinde yapılan aramada toplam 7 adet cep telefonu,20 adet CD, 3 tablet, 1 flash bellek, 3 bilgisayar ve 2 DVD tespit edilerek el konuldu. Şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı

 

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek