33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 05 Ağustos 2016, Cuma 09:31 tarihinde eklendi. 3844 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“HEM Salonu” Belediye’ye tahsis edildi

Lüleburgaz Halk Eğitim Gençlik Merkezi Salonu, mahkeme kararı ile 4 yıllığına Lüleburgaz Belediyesi’ne tahsis edildi.
“HEM Salonu” Belediye’ye tahsis edildi

Lüleburgaz Belediyesi Tesisler Müdürü Samet Servet yaptığı açıklamada, davalık olan Lüleburgaz Halk Eğitim Gençlik Merkezi’nin hukuki sürecinin sona erdiğini ve Gençlik Merkezi Salonu’nun mahkeme kararı ile 4 yıllığına Lüleburgaz Belediyesi’ne tahsis edildiğini açıkladı.

Servet “Lüleburgaz Fatih Caddesi’nde hizmet veren Halk Eğitim Gençlik Merkezi Salonu, Haziran 2016 itibarıyla mahkeme kararıyla Lüleburgaz Belediyesi’ne tahsis edildi. 3 Ağustos Çarşamba günü itibarıyla da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden devraldık. Gençlik Merkezi Salonu Eylül ayı itibarıyla faaliyete geçecek. Faaliyet öncesi, bakım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Salon müracaatları Eylül ayıyla birlikte Tesisler Müdürlüğü’nden alınacak” dedi.

Uğur PİRPOR

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek