Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 05 Ağustos 2016, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 3256 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya'dan siyah çelenk açıklaması

FETÖ’CÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BİR PROVAKASYON GİRİŞİMİDİR
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya'dan siyah çelenk açıklaması

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya, Salı akşamı CHP Parti binası önüne bırakılan siyah çelenkle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

 

Başkan Kaya “Salı gecesi binlerce kişi ile Pınarhisar’da “Darbelere karşı Omuz Omuza” sloganlarıyla yürüyüş yaptığımız saatlerde, Lüleburgaz’da ‘’Demokrasi Nöbeti’’ tutulan ve tüm devlet görevlilerin bulunduğu Kongre Meydanı’na 25 metre mesafede bulunan parti binamızın giriş kapısına konulan isimsiz, imzasız siyah çelengi haber aldık. Lüleburgaz’ın merkezinde Kongre Meydanına bu kadar yakın mesafede elinde çelenk ile dolaşanların devlet ve emniyet görevlilerinin dikkatinden kaçmış olmasını şaşkınlıkla karşıladık. Bu kişilerin şehrimizde bu kadar rahat dolaşırken daha başka neler yapabileceğini düşündüğümüz anda durumu derhal İstihbarat şubesi ve OHAL yetkilerine bildirip gerekli güvenlik önlemlerin alınmasını ve çelengin kaldırılmasını istedik.  Ancak 40 DAKİKA sonra bizler parti binamızın önüne gelerek -üyelerimizde infial yaratmaması için- SESSİZCE yerinden kaldırana kadar çelenk orada durmuştur. Tehlikenin henüz geçmediğinin devletin en üst düzeyinden açıklandığı ve 3 partinin katılacağı Milli Mutabakat Hükümetinin konuşulduğu bu kritik günlerde, vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmeye çalışan ve bundan Milli Birliğimizin, Bütünlüğümüzün parçalanmasını arzu edenler tarafından gerçekleştirilmiş olan bu eylem;  Fettullahçı terör örgütünün bir provokasyon girişimidir. Bu çelengi kimlerin koyduğu ve bu kişileri kimlerin yönlendirdiği ve hangi maksatla oraya konulduğunun aydınlatılması en başta iktidar partisi AKP Yöneticilerin, Emniyet ve OHAL Sorumlularının görevidir. Anlaşılan o ki 15 Temmuz gecesi Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalayarak halkın iradesini yok etmek isteyenler bugün de Lüleburgaz’da halkı karşı karşıya getirmeye çalışmaktadır. Bu provokasyonu yapan kişilerin kimler olduğunu ne iş yaptığını ve hangi görevlerde olduğunu bizler bilmiyoruz. Ancak 14 yıldır “ne istediler de vermedik” diyerek devletin içine bu terör örgütü üyelerini yerleştiren AKP Yöneticileri bu provokasyonun aydınlatılmasında ve FETÖ’cülerin devletten temizlenmesi ve millete ifşa edilmesinde birinci derecede sorumludurlar. Aynı zamanda devlet görevlilerini de FETÖ’cü terör örgütünün uyuyan hücrelerine ve uzantılarına karşı olduğu kadar , bilerek ya da bilmeyerek bu terör örgütüne HİZMET edenlere karşı da daha dikkatli olmaya çağırıyoruz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Cumhuriyet ve Devlet kurmanın sorumluluğu ve 93 yıllık siyasi geçmişimizin birikimi ile halkımızı ve üyelerimizi bu provokasyonlara karşı dikkatli olmaya davet ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinin tüm görevlileri, kurum ve kuruluşları ile görevinin başında olup bu süreci yakından takip etmekte olduğunu, halkımıza ve üyelerimize saygıyla duyuruyoruz, dedi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek