Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 03 Ağustos 2016, Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi. 1945 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

8 öğretmenden 3’ü tutuklandı

Kırklareli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 öğretmenden 3'ü tutuklandı.
8 öğretmenden 3’ü tutuklandı

Alınan bilgiye göre, darbe girişimine ilişkin Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda N.Y, A.Ö, Ö.Ç, Z.S, C.A, M.E, S.A. ve L.D gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından, Kırklareli Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolleri sonrası adliyeye sevk edildi. 

Savcılıktaki ifadesinin alınmasının ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen C.A, M.E. ile Z.S. tutuklanırken, N.Y. S.A. A.Ö. adli kontrol şartıyla, L.D. ile Ö.Ç. ise serbest bırakıldı.

Firari öğretmen F.G.T.A'nın yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

A.A. 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek