Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 30 Temmuz 2016, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Bindallılar” HEM’e teslim edildi

Lüleburgaz Belediyesi ve Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Tasarım Atölyesi’nde yapılan bindallı kıyafetleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
“Bindallılar” HEM’e teslim edildi

Üç ay önce Lüleburgaz Kapalı Pazaryeri’nde açılan Lüleburgaz Belediyesi Tasarım Atölyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Eğitmen Perihan Durmaz tarafından verilen kursa 20 kadın katılıyor. 

Kurs eğitmeni Perihan Durmaz yaptığı açıklamada, kursiyerlerle birlikte iki haftada iki bindallı tasarlayarak Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’ne teslime ettiklerini söyledi. Kadın Dış Giyim Kursu’nda kursiyerlerle birlikte güzel işlere imza attıklarını belirten Durmaz, kursun Ocak ayına kadar süreceğini, Ocak ayından sonra da başka kursiyerlerle devam edeceğini ifade etti.

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Erdi Tarkan’da yaptığı açıklamada, Halk Eğitim Merkezi olarak açılan Kadın Dış Giyim Kursu’nda kursiyerlerin başarılı işler çıkardığını söyledi. Kursiyerlerin hafta içi 9:-00 -16:00 saatleri arasında kursta emek harcadığını belirten Tarkan, yapılan bindallı kıyafetlerini çok beğendiklerini, teslim alınan bindallıları ihtiyaç sahiplerinin kına gecelerinde kiralayacaklarını kaydetti.

Uğur PİRPOR 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek