Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Temmuz 2016, Cuma 09:18 tarihinde eklendi. 1997 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bu sendika “Demokrasi Nöbeti” tutmuyor

EĞİTİM BİR-SEN’den Gazetemize çirkin iftira ve saldırı
Bu sendika “Demokrasi Nöbeti” tutmuyor

Gazetemizin 25 Temmuz 2016 tarihli nüshasında “Okul Bahçeleri Meyhaneye Döndü” başlıklı habere istinaden Eğitim Bir-Sen Temsilciliği, gazetemize çirkin suçlamalarda bulunarak 25-30 kişilik bir gurupla gazetemiz baskı tesislerine baskında bulunarak siyah çelek bıraktı.

Yaptığımız haberin içeriğinde son günlerde okul bahçeleri ve civarında alkol alan şahısların, çevre sakinleri tarafından şikâyeti doğrultusunda asayiş ile ilgili sıkıntıları dile getirilirken, haberin içeriğini anlayarak düzeltmek yerine gazetemizi çeşitli yasadışı örgütlerle ilişkilendirme ve suçlama yoluna gitmişler, kendi ayıplarını bizi suçlayarak düzeltme cüretinde  bulunmuşlardır.

 

Aslında 11 Temmuz 2016 tarihinde aynı haberin bir benzeri yine gazetemizde yer bulmuştur.

 

O tarihte yayınlanan  haberi dikkate almayan sendika temsilcileri 25 Temmuz tarihli haberimizle ilgili, haberdeki sorunları çözmek yerine, haberi; 15 Temmuz darbesiyle ilişkilendirerek kendi ayıplarını örtme gayretine girmişlerdir.

 

 Hiçbir yasal izin olmadan 25-30 kişilik bir grupla gazetemize baskın yapan sendika temsilcileri, sadece öğretmen kadroları ile değil, dışarıdan da şahısları alarak hukuku hiçe saymışlardır.

Bölücü örgüt üyelerini bünyelerinde saklamakla anılan sendika ile yasal mücadelemizi sürdüreceğiz.

 

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek